Verwarmingsmonteur Katwijk
 
 

Verwarming Katwijk

Op zoek naar een steengoede verwarming in Katwijk? Maak dan eens gebruik van het vakwerk van de specialisten van Verwarmingsmonteur. Wij helpen u graag met de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw verwarming in Katwijk. We werken volgens het principe van ‘totaalinstallatie’, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde werkwijzen om ons doel te bereiken. Om een reparatie te voorkomen, sluit u gemakkelijk en snel een onderhoudscontract af. Meer weten over onze service? Neem dan vrijblijvend contact op via 088 444 7685 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!
 

HR en Combi ketel

Wij hebben diverse ketels op de markt in Katwijk, zoals een CV ketel, HR ketel en een combiketel. Een HR ketel heeft een hoger rendement dan een CV en met een combiketel voorziet u uw huis in één klap van zowel warme lucht als warm water. Onze medewerkers helpen u bij zowel de installatie, het onderhoud als de reparatie van uw verwarming in Katwijk. Zowel wanneer het om een totaalinstallatie gaat als wanneer u een onderhoudscontract wilt laten afsluiten. Hieronder staan onze hoofdwerkzaamheden opgesomd:

  • Totaalinstallatie
  • Onderhoud & reparatie
  • Vrijblijvend advies
  • 24 uurs service

Onderhoud en reparatie

Na de installatie van uw verwarming is het onderhoud erg belangrijk. Zo voorkomt u dat wij op den duur een vervelende reparatie moeten uitvoeren. Wilt u zeker zijn van periodiek onderhoud, dan raden wij u een onderhoudscontract aan. U kunt dit onderhoudscontract direct bij de installatie van uw verwarming in Katwijk afsluiten. Met een onderhoudscontract weet u zeker dat uw verwarming in een goede staat blijft. Heeft u echter een reparatie nodig, dan helpen wij u ook graag. Voor iedere reparatieklus kunt u te allen tijde contact opnemen via 088 444 7685. Wij helpen u met deskundig reparatiewerk in Katwijk!
 

Vloerverwarming

Het is bij ons ook mogelijk om een vloerverwarming aan te schaffen. Wij helpen u met een perfecte totaalinstallatie. Bij deze totaalinstallatie maken wij gebruik van geavanceerde technieken en moderne materialen om de installatie van de verwarming aan uw vloer op een perfecte wijze te laten voltrekken. Zo krijgt u nooit meer koude voeten! Wilt u meer weten over onze totaalinstallatie in Katwijk, dan verwijzen wij u door naar het contactformulier of 088 444 7685.
 

Contact opnemen 088 444 7685

Heeft u een vraag over het onderhoudscontract? Of wilt u weten wat wij u in Katwijk kunnen bieden met betrekking tot de installatie, het onderhoud en de reparatie? Dan kunt u ons te allen tijde bereiken via 088 444 7685. Indien u liever eerst een prijslijst van ons ontvangt, kunt u het contactformulier invullen. Wij sturen u linea recta een offerte op maat toe, zodat u ons gunstige voorstel in alle rust kunt bekijken. Wij helpen u met iedere totaalinstallatie in Katwijk!
 

Verwarming onderhoud Katwijk
Om een vervelende reparatie te voorkomen, is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten voor periodiek onderhoud. Dit kunt u direct bij de installatie van uw verwarming in Katwijk vast laten leggen.
Heeft u een specialist nodig voor de installatie van uw vloerverwarming? Verwarmingsmonteur levert u een perfecte totaalinstallatie, waarbij we geen enkel detail missen. Door deze installatie verzekeren we u van een perfect functionerende verwarming!
Ook met betrekking tot uw centrale verwarming staan we voor u klaar met een gedegen totaalinstallatie. Heeft uw verwarmingsapparaat echter onderhoud of een reparatie nodig? Dan helpen we u graag met kwaliteitsservice in Katwijk!
Ik wilde een nieuwe verwarming laten installeren en ontdekte de handige totaalinstallatie van Verwarmingsmonteur. In combinatie met een onderhoudscontract betekent dit voor mij dat ik nooit meer verwarmingsproblemen heb. Hans de Boer – Katwijk.