Verwarming onderhoud
 
 

Onderhoud

Om lang te kunnen genieten van uw verwarming is goed onderhoud belangrijk. Tijdens het onderhoud worden alle onderdelen nagelopen, waardoor een eventueel defect of storing eerder opgespoord kan worden. Periodiek uw installatie na te laten kijken bespaart u problemen in de toekomst.
 

Contract

Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij bent u verzekerd van een periodieke controle door een professionele vakman. Goed onderhoud zorgt voor minder problemen aan uw ketel. Grotere reparaties kunnen hiermee mogelijk bespaard worden. Ook bevordert periodiek onderhoud de levensduur.
 

Leverancier onderhoudscontract

Vaak wordt een onderhoudscontract bij de aanschaf van uw verwarming aangeboden. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij een andere leverancier een onderhoudscontract afnemen. Zo is het mogelijk dat u geld bespaart. Vaak loont het om verschillende onderhoudscontracten naast elkaar te leggen. U wordt geadviseerd om uw verwarming 1 à 2 keer in het jaar te (laten) nakijken. Uw installatie wordt hierbij volledig gecontroleerd. Zo blijft uw verwarming in goede conditie.
 

Wat kunt u zelf doen?

Ook wanneer het onderhoud door een professionele vakman wordt uitgevoerd, blijft het wenselijk om bepaald zaken zelf uit te voeren. U kunt hierbij denken aan:

  • Water bijvullen in systeem
  • Ontluchten
  • Overig klein onderhoud

Contact

U kunt contact opnemen met een bedrijf wat gespecialiseerd is in onderhoud van cv ketels. Dit bedrijf kan u informeren over wat u precies kunt doen. Ook wanneer u dit zelf doet, is het goed om een vakman periodiek uw cv ketel te laten checken. Zo voorkomt u narigheid aan uw cv-ketel in de toekomst. Bent u op zoek naar professioneel advies betreffende onderhoud van verwarming? Wij informeren en adviseren u graag.
 

Verwarming reparatie
Heeft u een vraag met betrekking tot de installatie van uw vloerverwarming? Of wilt u weten wat de tarieven zijn voor het installeren van een reguliere verwarming? Neem contact op via het offerte-formulier.
Een reparatie kan soms noodzakelijk zijn voor een verwarming of vloerverwarming. Wij voeren iedere reparatie uit volgens de nieuwste, meest efficiënte methodes. Zo verzekeren we u ervan dat u te allen tijde kwaliteitswerk ontvangt.
Het beste onderhoud voor zowel uw verwarming als vloerverwarming krijgt u via Verwarmingsmonteur. Sluit voor periodiek onderhoud een onderhoudscontract af. U vraagt een onderhoudscontract gemakkelijk en snel aan via het contactformulier.