Verwarming onderhoudscontract
 
 

Onderhoudscontract

Regelmatig onderhoud aan uw verwarming is noodzakelijk voor een optimaal systeem. Hierdoor blijft het goed werken en krijgt u de garantie voor een (altijd) werkend systeem. Een onderhoudscontract kan u hierbij goed ondersteunen. Er wordt dan periodiek en professioneel onderhoud uitgevoerd.
 

Dekking

Bij een onderhoudscontract wordt het periodiek onderhoud vergoed. Ook wordt uw verwarming optimaal ingesteld. Wanneer er onderdelen vernieuwd moeten worden, is dit vrijwel altijd voor rekening van verwarming specialist. Natuurlijk kan dit verschillen per aanbieder.
 

Voordelen

Aan een onderhoudscontract zitten meerdere voordelen verbonden. Graag informeren wij u over een aantal:

  • Kortere wachttijd bij reparatie
  • Lagere energiekosten
  • Optimaal rendement
  • 24/7 service
  • Langere werking ketel
  • Weinig gebreken aan ketel
  • Niet hoeven betalen van bijkomende kosten, zoals voorrij-, materiaal,- en arbeidskosten*
  • *dit kan per onderhoudscontract verschillen.

Alternatief

Wenst u geen onderhoudscontract? Dan kan een onderhoudsinspectie ook uitkomst bieden. Hierbij wordt een breed onderzoek gedaan aan uw ketel. Na het onderzoek krijgt u een rapport waarin de uitkomst staat beschreven. Afwijkingen en eventuele gewenste reparaties zullen, indien nodig, in het rapport staan. Met deze feiten kunt u zelf bepalen of u de reparatie wilt uitvoeren en door welke monteur.
 

Meer informatie

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Goed om te weten: uw garantie blijft bestaan indien u het onderhoud door ons laat uitvoeren. Bij ons kunt u een professionele offerte op maat verwachten. Zo wordt u volledig geïnformeerd.
 

Verwarming reparatie
Heeft u een vraag met betrekking tot de installatie van uw vloerverwarming? Of wilt u weten wat de tarieven zijn voor het installeren van een reguliere verwarming? Neem contact op via het offerte-formulier.
Een reparatie kan soms noodzakelijk zijn voor een verwarming of vloerverwarming. Wij voeren iedere reparatie uit volgens de nieuwste, meest efficiënte methodes. Zo verzekeren we u ervan dat u te allen tijde kwaliteitswerk ontvangt.
Het beste onderhoud voor zowel uw verwarming als vloerverwarming krijgt u via Verwarmingsmonteur. Sluit voor periodiek onderhoud een onderhoudscontract af. U vraagt een onderhoudscontract gemakkelijk en snel aan via het contactformulier.